Affiche 75jaarJubileum 

De Gregoriusgilde viert feest! Wij bestaan 75 jaar en hoe kunnen we dit beter vieren dan met een concert? We  trakteren op een selectie uit de mooiste werken die de Gregoriusgilde de voorbije driekwart eeuw uitvoerde. Je bent van harte uitgenodigd op zaterdag 29 oktober om 20u in de Sint-Walburgakerk te Oudenaarde. 

Een toegangskaart kost 18 euro en kan via mij/een koorlid besteld worden of je stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eveneens warm aanbevolen is de academische zitting in de Volkszaal op 22 oktober 2022 om 16.00. De toegang is gratis. Tijdens deze plechtige huldiging wordt ook ons jubileumboek  ‘75 jaar Gregoriusgilde’ voorgesteld aan het publiek. Dit ongeveer 150 bladzijden tellende boek bevat een aantal niet eerder gepubliceerde foto’s uit privé-archieven, gecombineerd met persartikels en een summier historisch overzicht van ontstaan en evolutie van ons koor. (Kostprijs boek 30 euro) 

Van harte welkom ! Laten we samen klinken op deze bijzondere verjaardag.
Hopelijk tot dan !

 

Wil U op de hoogte blijven, of mensen uitnodigen voor ons concert? Neem dan ook zeker een kijkje op onze facebookpagina en het aangemaakte evenement

 

We willen alvast de sponsors bedanken:

  moore logo voor witte achtergrond cmyk
  Samsonite
maenezw
JanDossche
aarova
Sanderus
Thienport
Rotary
 StefaanVercamer  Vandekerckhove Coens
 SlagerijvandenBulcke  Logo D2S groen blauw
IDS  ING
Beatrijs DeMeyer
Dedeyne StefaanBrowaeys
VillaLobo  Marc
MundoSecurity  OptiekVanOmmeslaeghe
Sponsoring Technifoto Gregoriusgilde Per Luomo
SpiersSlaap  GroeneHoeve logo

 

Wil je ons ook steunen? Dat kan, alle informatie is te vinden in ons sponsordossier.

Alvast bedankt en hopelijk tot 29 oktober!

 

De Gregoriusgilde telt momenteel 45 koorleden en repeteert elke week afwisselend op donderdag- of vrijdagavond in ’t Zakske 2, 9700 Oudenaarde. Je komt in een internationaal gezelschap terecht, waar naast een mondje Frans, Engels en Latijn er vandaag ook Filippijns en zelfs een woordje Russisch wordt gesproken.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten schrijf nu in op onze nieuwsbrief

{emailcloak=off}