Hallo iedereen,

Tijdens het weekend van 28 februari 2014 bezoeken we een ex-koorlid in Banneux.

Hij kijkt er reeds enorm naar uit om ons nog eens terug te zien en horen.

Hij stelde ons reeds een gevarieerd programma voor.

Voorlopige planning:

Vrijdag: aankomst in Chaityfontaine (het uur zal voor iedereen verschillend zijn, volgens werk/studieomstandigheden)

Zaterdag: bezoek Banneux omgeving. Film Banneux. Afhankelijk van het weer kunnen we dan ook een wandeling gaan doen nabij Baraque Michel of de watervallen van Coo. 

Zaterdagavond heb ik het restaurant 'Eau vive sur la route' al afgehuurd; heb voorlopig voor "30 à 40" personen geboekt.
Zondag: mis om 08.30u. Het elfkoppig Viëtnamees koor en de Rwandese pastoor zouden zeer verheugd zijn mochten jullie het intredelied willen zingen en de slotzang (dat is traditioneel een Marialied, vb een Ave, of .....). De Vietnamezen zingen het communielied in hun taal. De overige dienst wordt door het volk meegezonden, geleid door de Viëtnamezen. (De viering van 10.30 wordt voorgegaan door Mgr. Léonard en daar was al een koor gevraagd).

Na de mis, wandeling (ongeveer een 8 km) in de bossen van Banneux. BOTTEN MEE!!! Tenzij alles vastgevroren is, dan zijn gewone bottienen voldoende. Wandelingen kunnen uiteraard aan de weersomstandigheden worden aangepast. 

Na de wandeling 'late brunch' in Tancremont (2 km van Banneux): taarten / aldaar ook zeer oud Romeens Kruis te bezichtigen in een piepklein kapelletje.
 

 We hopen alvast zo talrijk mogelijk te zijn, en het wordt gegarandeerd net als de vorige uitstappen een onvergetelijk weekend.